Zespół Szkół nr 7 w Tychach

  • Strona główna

Menu

  • Szkolne prawo
  • Dyrekcja
  • Praca szkoły
  • Rada Rodziców
  • Samorząd uczniowski
  • Kalendarz roku szkolnego

O szkole

  • Wychowawcy klas
  • Matura
  • Egzamin potwierdzający kwalifikacje
    w zawodzie
  • Podręczniki
  • Praktyki
  • Osiągnięcia
  • Wydarzenia
  • Biblioteka
  • Pedagog szkolny
  • Doradztwo zawodowe
  • Napisali o nas

Zajęcia pozalekcyjne

  • Zajęcia dodatkowe
  • PCK
  • Klub wolontariusza

 Podręczniki 2022/2023


KLASY 1

Technik hotelarstwa; technik żywienia i usług gastronomicznych »»»

Branżowa Szkoła: kucharz cukiernik »»»

KLASY 2 

Technik hotelarstwa, technik żywienia i usług gastronomicznych »»»

KLASY 3 

Technik hotelarstwa »»»

Technik żywienia i usług gastronomicznych »»»

Branżowa Szkoła: kucharz cukiernik »»»

KLASY 4 po Gimnazjum

Technik hotelarstwa; Technik żywienia i usług gastronomicznych »»»


KLASY 4 po Szkole Podstawowej

Technik żywienia i usług gastronomicznych;  technik hotelarstwa  »»»





© 2006 Zespół Szkół nr 7 w Tychach | Design by: styleshout | Valid XHTML | CSS